KEIRAS TRACTAMENT LOSS REMEDY 8X10ML DIK

KEIRAS TRACTAMENT LOSS REMEDY 8X10ML DIK

101200KTLR10
  • Marca: MUSTER-DIKSON
  • PVP Recomanat: 38.00

TRACTAMENT KEIRAS LOSS REMEDY 8x10ml

La caiguda del cabell és un procés fisiològic considerat totalment natural sempre i quan entri dins d’uns paràmetres. Els períodes de l’any en què es produeix més caiguda, son els mesos de primavera (abril-maig) i de tardor (setembre-novembre). Entre les causes més comuns de la pèrdua temporal del cabell es troben l’estrès, canvis de temperatura i estil de vida lligat al canvi estacional. El més important és actuar prevenint-lo, però quan ja és un problema periòdic cal afrontar-ho amb tractaments específics.

El tractament anticaiguda Loss Remedy és un tractament energitzant pel cabell fràgil i debilitat. És un tractament complet pensat per actuar directament en les causes que provoquen la caiguda natural del cabell, afavorint la seva regeneració i donant una nova energia al cuir cabellut.

Enriquit amb Extracte de Lupino Blanc Dolç que contribueix a prevenir la caiguda actuant a nivell del cuir cabellut sobre els factors que controlen el cicle vital del cabell.

Com s’aplica: Distribuir uniformement el producte pel cuir cabellut. Efectuar un massatge amb les mans per garantitzar una distribució correcta i maximitzar la seva absorció. Pentinar i eixugar com de costum.

Sense comentaris
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.