APARELL P.I.E.L. CROMOTERAPIA AP069 MAS

APARELL P.I.E.L. CROMOTERAPIA AP069 MAS

215116PIELCROMO
  • Marca: MASSADA

EQUIP P.I.E.L (Polarització Induida per Estimulació Lumínica) CROMOTERÀPIA

L’harmonia, el color, la seva vibració i la seva utilització en teràpies, tant emocionals com físiques, han estat i son utilitzades per nombroses cultures i tradicions en teràpies per curar o aportar equilibri.

L’equip P.I.E.L. de Massada relaciona l’ús de la llum i el color com element terapèutic. La llum emesa sobre les cèl·lules pot, en el cas de la pell:

1. Estimular la síntesi de l’energia cel·lular estimulant la proliferació dels fibroblastos, l’encolatge i la producció de col·lagen i procolagen. A més a més, inhibeix la producció de col·lagenasa.

2. Elimina bactèries, les porfirines produïdes per la bactèria de l’acné, absorbeixen llum blava el què provoca producció de peròxid d’oxigen i, a conseqüència, la mort d’aquestes bactèries.

3. Inhibeix la formació de limfòcits i macròfags, cèl·lules implicades en el procés antiinflamatori.

Altres accions terapèutiques son el rejoveniment facial, eliminació d’arrugues i efecte lífting; repara les pells sensibles degut a tatuatges, làser o cirurgia de fotons i elimina el cansament corporal relaxant el cos.

L’equip P.I.E.L és el complement perfecte per a tots els tractaments de Massada ja que reuneixen vàries disciplines bioterapèutiques com el mètode ECOA, potenciant-ne els resultats.

 

 

Sense comentaris
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.