KIT BIOCEL.LULAR NETEJA FACIAL BOTANIC 754  MAS

KIT BIOCEL.LULAR NETEJA FACIAL BOTANIC 754 MAS

215003K754
  • Marca: MASSADA
  • PVP Recomanat: 37.00

KIT BIOCEL·LULAR NETEJA FACIAL BOTANIC

La línia Biocel·lular de Massada ofereix un tractament integral de la pell especialment indicada per combatre els signes de l´envelliment cel·lular. Combina els més sofisticats actius naturals amb el Complejo Massada TM per aconseguir un rostre visiblement més jove, enèrgic i profundament hidratat.

El Kit conté:

· Bio Cellular Botanic Micellar Water 200ml.: Aigua micel·lar desmaquillant antipol·lució instantània que consisteix en una fusió d´extractes botànics que desmaquillen en profunditat en un sol gest. Les micel·les florals capturen eficaçment les partícules de brutícia eliminant qualsevol tipus de residu. Calma i suavitza la pell proporcionant-li un aspecte sedós. Aplicació: Matí i nit sobre el rostre amb un cotó desmaquillant realitzant moviments suaus. A continuació polvoritzar tònic.

· Bio Cellular Botanic Eye Make Up Remover 125ml.: Desmaquillant bifàsic per ulls i llavis, elimina de forma ràpida i eficaç el maquillatge més resistent dels ulls i llavis gràcies a aquesta potent fórmula bifàsica a base d´extractes florals. Una solució natural i innovadora compatible amb ulls sensibles i amb l´ús de lents de contacte. Efectiu en maquillatge waterproof. Aplicació: Barrejar les dues fases i aplicar suaument sobre els llavis i ulls amb un disc de cotó.

Sense comentaris
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.