Protecció de dades personals.

De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, informem que qualsevol dada de caràcter personal que es faciliti per mitjà d’aquest lloc web, es recollirà en la base de dades de clients de titularitat de Comercial Renoir i serà tractada de forma confidencial. Amb caràcter general, no es comunicaran les dades personals a tercers, amb l’excepció que existeixi una obligació legal. 

La finalitat d’aquesta base de dades és permetre l’accés a la compra a través del web així com a la resta de vies: telèfon, e-mail, WhatsApp o per mitjà del comercial. També serà utilitzada, si en doneu el consentiment, per a l’enviament d’informació referent a Comercial Renoir com les ofertes, novetats i formacions que s’organitzen periòdicament.

En tot moment podeu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les vostres dades a través del correu electrònic renoir@comercialrenoir.com

És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment. Comercial Renoir es reserva el dret d’excloure’l de la base de dades en cas que hagi facilitat dades o informacions falses o inexactes.

 

RECOLLIDA DE DADES ESTADÍSTIQUES

El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d’aquest lloc web recullen, de manera estàndard, algunes dades que es transmeten de manera implícita en l’ús de protocols de comunicació d’Internet. Aquestes dades poden ser l’adreça IP o nom de domini de l’ordinador, l’hora, el mètode utilitzat per a la consulta al servidor, la mida de l’arxiu obtingut en la resposta, i d’altres paràmetres relatius al sistema operatiu de l’entorn informàtic de l’usuari.

Aquesta informació no s’associa a persones usuàries concretes i només s’utilitza amb una finalitat exclusivament estadística sobre l’ús del web de Comercial Renoir.

www.comercialrenoir.com fa ús de les galetes o cookies únicament amb la finalitat de facilitar-ne el seu ús i oferir una experiència més personalitzada: s’analitzen el nombre de pàgines visitades, nombre de visites, així com l’activitat i la freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús de la pàgina web o per controlar-ne el correcte funcionament tècnic i es cancel·len immediatament desprès de la seva elaboració.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.