En virtut de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que www.comercialrenoir.com és una web propietat de COMERCIAL RENOIR, S.L. amb domicili a l’Avinguda Sant Antoni, 80, baixos, AD400 de La Massana, amb telèfon de contacte 738 181.

L’accés a aquesta pàgina web i la informació continguda comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d’aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s’ofereixen des de la web.

L’usuari professional, per mitjà de les diferents àrees que conformen la pàgina web, pot visitar, consultar, obtenir informació i, en cas d’estar registrat, adquirir els productes de perruqueria, estètica i salut que s’hi ofereixen, així com les informacions complementàries als productes adquirits com poden ser protocols, vídeos informatius, etc.

La bústia de contacte del web té una finalitat informativa, sense que, en cap cas, puguin derivar-se responsabilitats jurídiques vinculants en cas de resposta.

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.