ENVIAMENT I LLIURAMENT

 

 

El servei de transport és gratuït per comandes a partir dels 20€ impostos inclosos. Per a comandes inferiors, el cost de l’enviament serà de 6,00€.

 

Comercial Renoir treballa amb col·laboració amb l’empresa de missatgeria Nacex per al lliurament de les comandes. El termini de lliurament serà entre 48 i 72 hores hàbils. Les comandes rebudes abans de les 14h podran ser, en la mesura del possible, lliurades en el termini de 24h.

 

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

 

En cas de voler canviar i/o retornar algun producte cal comunicar-ho a l’adreça e-mail renoir@comercialrenoir.com en un màxim de 14 dies naturals a comptar a partir de la recepció de la comanda. Un cop rebeu l’e-mail d’acceptació de la devolució es comunicarà quan es farà aproximadament la recollida per part del nostre servei de transport contractat, Nacex.

 

Important: els productes a retornar han d’estar embalats tal i com es van rebre amb la comanda, en perfecte estat i sense utilitzar.

 

Si la comanda s’ha pagat mitjançant el web, se us farà una devolució en la mateixa targeta de crèdit amb què s’ha fet efectiu el pagament sense necessitat d’enviar-nos les dades de la mateixa.

 

En cas de facturació de les comandes a final de mes, se us farà arribar un albarà d’abonament que es restarà en la següent facturació.

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.