Així mateix, Comercial Renoir es reserva el dret de limitar o impedir l’accés ja sigui temporalment o definitivament, sense notificació prèvia.

No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts per part de tercers.

Comercial Renoir no serà responsable en cas d’indisponiblitat dels productes o d’impossibilitat de prestar el servei per causes alienes a la seva voluntat o de força major com robatori, pèrdua, error en la comanda o en les dades facilitades pel client. En qualsevol cas, l’empresa es posarà en contacte amb el comprador per buscar una ràpida solució.

Des del nostre web www.comercialrenoir.com es poden compartir continguts i informació a les xarxes socials quedant sotmesa aquesta activitat a les condicions d’ús i registre expressament establertes per aquestes plataformes on-line, sense que Comercial Renoir assumeixi cap responsabilitat directa o indirecta dels continguts publicats en elles pels usuaris.

Aquesta política de privacitat és l’aplicació única a www.comercialrenoir.com i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a altres pàgines web.

Comercial Renoir, SL

Av. Sant Antoni, 80, baixos

AD400 LA MASSANA

Principat d’Andorra

Telèfon: +376 73 81 81

E-mail: renoir@comercialrenoir.com

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.