Benvinguts a la nostra pàgina web.

Comercial Renoir és una empresa familiar que des de l’any 1978 està al servei dels professionals de l’estètica, la perruqueria, dels centres de Spa i d’ençà uns mesos, també als centres de fisioteràpia i medicina estètica.

Som distribuïdors de productes capdavanters, cercant sempre la millor qualitat i innovació. És per això que treballem amb les grans marques essent importadors i distribuïdors oficials i exclusius a Andorra de Schwarzkopf Professional, Germaine de Capuccini, Indiba Sorisa, Philip Martin’s, CND (Shellac), Thuya Professional, Muster & Dikson, CV Primary Essence, i de tots els seus productes…

Ens esforcem dia a dia per donar el millor servei, escoltar les necessitats dels nostres clients i oferir-los assessorament personalitzat. Disposem de Servei Tècnic, rapidesa en les entregues i tracte familiar.

Desitgem que en aquest web trobeu tot el què busqueu i que contribueixi a mantenir-vos al dia de totes les novetats del vostre sector. L’objectiu és també apropar-vos tot el material de suport disponible dels productes que utilitzeu i que tingueu una nova eina tant de consulta com de compra més còmoda.

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.