EXPOSITOR 5 PRODUCTES 200ml    OXD

EXPOSITOR CREMES ESPORTIVES 200ml(12 CREMES)OXD

821OXDT3009
  • Marca: OXD - TELIC
  • PVP Recomanat: 123.75
 

EXPOSITOR 5 CREMES ESPORTIVES

"Conformar-se és una opció: superar-se, un estil de vida"

Expositor que conté gels i cremes musculars per abans, durant i després de l’esforç físic.

El kit conté:

· 2 unitats Crema Efecte Calor: Per escalfar la musculatura d’una manera ràpida i eficaç abans de practicar esport. Ajuda a preparar els músculs abans de l’exercici físic, sobretot i es fa en condicions de baixes temperatures atmosfèriques o disposes de poc temps per escalfar. Redueix el risc de patir lesions, estirades i altres molèsties físiques habituals.

· 2 unitats Crema Efecte Calor Intens, amb els mateixos efectes i beneficis que l’anterior amb una intensitat de calor més intensa, segons necessitat.

· 2 unitats Gel Fred: Per alleugerir i tonificar els músculs després de la realització de l’exercici físic. Ha estat desenvolupat especialment pel massatge esportiu i aconseguir un efecte calmant gràcies a l’acció de l’alcohol, la càmfora, el mentol i la combinació d’extractes vegetals com l’Hamamelis. Amb l’aplicació del fred després de practicar esport refresquem i descansem la zona carregada o adolorida.

· 2 unitats Gel Fred Intens, amb els mateixos efectes i beneficis que l’anterior amb una intensitat més alta, segons el grau de l’esforç físic.

· 4 unitats Gel Recuperador: Per reconfortar la musculatura després de realitzar exercici físic. És un gel lleuger d’efecte fred/calor que combina els beneficis recuperadors de les flors d’Àrnica i de l’arrel de l’Harpagofito.

Sense comentaris
Product added to wishlist
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.