APARELL IONS BEAUTY BOOSTER AC997 MAS
APARELL IONS BEAUTY BOOSTER AC997 MAS
APARELL IONS BEAUTY BOOSTER AC997 MAS
APARELL IONS BEAUTY BOOSTER AC997 MAS

APARELL IONS BEAUTY BOOSTER AC997 MAS

215116AC997
  • Marca: MASSADA
 

IONS BEAUTY BOOSTER

Rejoveneix, revitalitza i perfecciona la pell del rostre, coll i escot

 

Un eficaç complement que utilitza la darrera tecnologia estètica de iontoforesis que juntament amb la llum LED, la vibració i lescalfor, aconsegueix un increment dels resultats notables en els tractaments de continuïtat a casa.

· Pell ferma, radiant i uniforme

· Tecnologia de ionoforesis, llum LED i vibració

· 5 modes d’ús:

1. Regeneració i neteja profunda: Ionització + Llum vermella + Calor + Vibració per una acció reafirmant per una pell visiblement rejovenida. L’escalfor del capçal ajuda a obrir els porus facilitant els productes de tractament. Aquest mode és ideal per netejar la pell en profunditat.

2. Acné i Pells sensibles: Ionització + Llum blava + Vibració per una acció antisèptica i antiinflamatòria i un gran poder calmant.

3. Oxigenant i tensor: Ionització + Llum verda + Vibració per aportar elasticitat i unificar el to. Ideal per combatre petites imperfeccions i lluir una pell radiant.

4. Pells desvitalitzades: Ionització + Llum cíclica + Vibració imprescindible per reviure les pells més desvitalitzades.

5. Fotosensibilitat: Ionització + Vibració per incrementar la penetració dels productes potenciant els resultats al màxim. Ideal pells fotosensibles.

Aparatologia
Facial
Sense comentaris
El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.