CRYOPUSH SYSTEM UNIT   REM
CRYOPUSH SYSTEM UNIT   REM
CRYOPUSH SYSTEM UNIT   REM
CRYOPUSH SYSTEM UNIT   REM
CRYOPUSH SYSTEM UNIT   REM
CRYOPUSH SYSTEM UNIT   REM

CRYOPUSH SYSTEM UNIT REM

REHABMEDIC
271040CRYOSYSTE
 

CRYOPUSH SYSTEM UNIT

 

Cryopush és un sistema integrat de compressió i fred indicat per a pacients o esportistes que vulguin accelerar o millorar el seu procés de recuperació després de l'esforç físic com d'una lesió.

El sistema de compressió i fred de Cryopush aporta majors beneficis terapèutics, ja que aquesta combinació estimula el procés natural de recuperació del cos.

Com treballa?

· Amb la Crioteràpia (fred) es refreda el teixit de la zona lesionada i es redueix l'edema, els espasmes musculars, la inflor i el dolor gràcies a les seves propietats analgèsiques i antiinflamatòries.


· Amb la Compressió es proporciona una pressió uniforme a la zona a tractar reduint mecànicament la quantitat d'espai disponible perquè s'acumuli la inflamació, augmentant així el flux limfàtic i disminuint la inflor.

La Cryopush es caracteritza per un disseny ergonòmic que combina una unitat de control portàtil amb una gamma de peces ergonòmiques d'acció doble, compressió i fred.

Les peces que envolten anatòmicament l'extremitat del cos i la compressió permet amollar la funda als contorns del cos aconseguint una major superfície de contacte i millorant el refredament de la zona afectada subministrant el fred de forma més eficaç i duradora.

Disposa d'una interfaç simple amb 9 programes pleestablerts amb configuració de temps i compressió.

Inclou:

- Eina de drenatge de les peces.

- Màquina de fred.

- Adaptador de corrent.

- Bossa de transport i emmagatzematge.

- Mànega de connexió.

- 1 peça a escollir: genollera, espatllera, turmellera o faixa abdominal.

 

Especificacions tècniques:

Potència AC: 100-240V, 50/60 Hz

Sortida DC: 12V/2A

Nivell de pressió: 60mmHg-120mmHg. Representa la pressió generada per la peça (aigua en circulació) contra el sistema en ús. Dividit en 3 nivells: Low-Mid-High.

Nivell de temperatura: 0ºC-25ºC (Variable en funció del gel introduït, indica temperatura a temps real dins del sistema)

So: menys de 50 decibels.

Pes: 1.78kg buit.

Capacitat: Màxim 3,6L.

 

Sense comentaris

També li podria agradar

El producte s'ha afegit a la llista de desitjos
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.