KIT AFRODITA (BODY OLI 150ml+ELIXIR FACIAL 30ml)CV

KIT AFRODITA (BODY OLI 150ml+ELIXIR FACIAL 30ml)CV

280711KAF18
  • Marca: CV PRIMARY ESSENCE
  • PVP Recomanat: 50.00

KIT AFRODITA: L´ELIXIR DE LA FEMINITAT

Afrodia és una sinergia creada per l´empoderament de la dona, per sentir-se bé, poderosa i relaxada al mateix temps que cuida la pell amb aquesta sensacional fórmula natural.

El Kit Afrodita consta de:

- Oli Corporal Afrodita de 150ml: Cada gota d´aquest oli sobre la pell és una font exquisita de sensualitat, benestar i equilibri emocional. La seva fórmula reuneix en un sol producte olis vegetals i olis essencials 100% purs que nodreixen les pells més exigents i ansegueix un perfecte equilibri entre el cos i la ment aportant una agradable sensació de benestar. La seva base és de Rosa Mosqueta, germe de blat i ametlles.

- Elixir Facial Afrodita de 30ml: L´elixir facial Afrodita és el cóctel facial més potent. Nodreix, regenera i tonifica els teixits retornant la lluminositat a la pell envellida o deshidratada. És equilibrant i regeneradora i és ideal per a pells sensibles i fràgils. L´elixir Afrodita està formulat amb una barreja d´olis vegetals i olis essencials que aporten hidratació, elasticitat, regeneració cel·lular i vitamina E.

 

Sense comentaris
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.