DIKSON ARGABETA COLOR SHINE SERUM 100ml  DI

ARGABETA COLOR SHINE SERUM 100ml DI

10256DACOSE100
  • Marca: MUSTER-DIKSON

SERUM ARGABETA SHINE CABELL COLOR

El serum se la línia Argabeta Shine nodreix i hidrata els cabells tenyits. No aporta pes al cabell i el deixa extraordinàriament brillant. Protegeix els cabells dels agents externs.

Es distribueix pel cabell humit de llargs a puntes. No cal esbandir.

El serum d’Argabeta Shine està formulat amb:

OLI DE GROSELLA NEGRA: El Ribes Nigrum és un fruit silvestres comú molt utilitzat en el camp fitoterapèutic gràcies als seus nombrosos principis actius que contenen les baies. És ideal per combatre la fragilitat del cabell ja que afavoreix la hidratació del cuir cabellut i nodreix a fons el fol·licle en el que es desenvolupa el cabell.

OLI DE LLAVORS DE RAÏM: És una verdadera mina de substàncies actives capaces de contrarestar l’envelliment de la pell. Molt ric en polifenols, substancies precioses que combaten l’estrès oxidatiu, és ideal per retornar la lluentor del cabell i impedir la formació de puntes obertes.

OLI D’AMETLLES DOLCES: Ingredient indispensable per tractar el cabell danyat i desfibrat, és ric en olis grassos i VITAMINES A, B1, B2, B6, D i E.

La VITAMINA A manté sa el cabell, les vitamines B1, B2 i B6 promouen el seu creixement i la Vitamina E és rica en antioxidants: en conjunt ajuden a la microcirculació del cuir cabellut el què afavoreix la salut del cabell.

Els àcids grassos penetren a fons en la fibra del cabell, l’hidraten i el nodreixen.

vegan cosmeticPet friendly

Sense comentaris
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.