DIKSON ARGABETA VEGCARBON DETOX SERUM 100ml DIK

ARGABETA VEGCARBON DETOX SERUM 100ml DIK

101256DAVCSE100
  • Marca: MUSTER-DIKSON

SERUM ARGABETA VEGCARBON DETOX

Serum específica per protegir el cabell de les agressions ambientals com la pol·lució mitjançant un film que envolta el cabell i el protegeix. Una fórmula lleugera que no aporta pes al cabell i no necessita esbandit.

Formulat amb:

CARBÓ VEGETAL: és una pols molt porosa amb propietats absorbents, desintoxicants i purificants. Detergent i antiesmog, és un ingredient ideal en els cosmètics per eliminar els residus de substancies contaminants i les toxines. El que deriva de la carbonització del bambú és més porós i té una major capacitat d’absorció. El carbó vegetal utilitzat en la línia Argabeta compta amb la certificació que garanteix que no prové de la desforestació de selves tropicals.

OLI DE LAVANDA: coneguda per les seves propietats lenitives, actua sobre el cuir cabellut irritat, te una acció seu reguladora i tonifica el cabell.

OLI DE YLANG YLANG: "flor de flors", aquest oli s’obté de les magnífiques flors d’aquest arbre exòtic d’Àsia tropical exercint una acció tonificant i astringent sobre el cabell.

Aplicar sobre el cabell humit.

vegan cosmeticpet friendly

Sense comentaris
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.