PREBIOTIC YOUTH BOOSTER 30ml  006    MAS

PREBIOTIC YOUTH BOOSTER 30ml 006 MAS

215002SERUMYB
  • Marca: MASSADA
  • PVP Recomanat: 46.80

PREBIOTIC YOUTH BOOSTER

Els prebiòtics per a la pell son ingredients alimentaris que serveixen de substrat als microorganismes. Originen energia, metabolismes i micronutrients que estimulen el creixement selectiu de determinades espècies beneficioses de la microbiota cutània. Amb l’aportació de prebiòtics procurem l’aliment per a les bactèries beneficioses de la pell que, si estan en equilibri, el prendran quan ho necessitin.

El Prebiotic Youth Booster és un prebiòtic natural d’ampli espectre, formulat amb ingredients naturals vegetals. És un sèrum potenciador de la bellesa i la joventut que nodreix en profunditat gràcies a la seva fórmula d’alt rendiment composta per un exclusiu prebiòtic amarí amb una acció reequilibrant. El seu concentrat d’actius, com l’àcid hialurònic vegà, hidrata intensament i calma la pell.

Pells sensibles: especialment indicat per aquest tipus de pells, sensibles, desprotegides i reactives. Gràcies a la seva fórmula enriquida amb àcid hialurònic, proporciona prevenció antiedat i tracta els primers signes de l’edat.

Pells grasses: també indicat per a pells grasses ja que te una acció de pell turgent, equilibrada i oil-free.

Especialment recomanat per pells sotmeses a tractaments mèdic-estètics agressius (peelings químics, dermoabrasió, microperforacions...).

Principals beneficis:

· Equilibra la microbiota

· Hidratant

· Calmant

· Reafirmant

· Prevenció antiage

· Redueix els enrogiments

· Crea l’habitat adequat per al creixement equilibrat de la microbiota de la pell.

Dermatològicament probat en pells sensibles: 100% tolerància.

Principals actius:· Osmolit vegetal: aporta hidratació immediata i mantinguda en el temps; enforteix la barrera protectora de la pell, estimula els processos de biosíntesi i és capaç de regular el PH de la pell.

· Prebiòtic marí, procedent de biotecnologia, és un superaliment per a la pell: aporta energia i nutrició equilibrada. Enforteix les barreres de defensa de la pell, equilibri microbiòtica, renova l’epidermis i estimula el sistema immune de la pell; prevé la inflamació.

· Àcid Hialurònic.

Com s’aplica: Aplicar unes gotes de sèrum per la cara, coll i escot amb un suau massatge fins a la seva completa absorció. Per un resultat òptim, utilitzar matí i vespre.

Sense comentaris
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.