B-CALM PROCED. CURA INTENSIVA 2unt.  402000 GDC

B-CALM PROCED. CURA INTENSIVA 2unt. 402000 GDC

216020BC402000
  • Marca: GERMAINE DE CAPUCCINI

B-CALM PROCEDIMENT DE CURA INTESIVA

Procediment de xoc per alleujar i reconfortar de manera immediata la pell alterada, reduir la irritació i calmar l’enrogiment amb causants diferents: una intolerància cosmètica, una irritació produïda per un peeling, determinats tipus de làser, una intervenció mèdic-estètica, una depilació facial...

Gràcies als seus beneficis, aquest tractament derma cosmètic és idoni sempre que una pell sensible o intolerant, no apte per la majoria de tractaments cosmètics pel seu nivell de vulnerabilitat, busqui hidratació, confort i una millora visible dels signes de sensibilitat.

Beneficis:

En una sola sessió s’obtenen resultat reparadors plenament satisfactoris. La pell queda calmada i descongestionada. La irritació, enrogiments i descamació milloren substancialment. La sensació d´alleujament és extraordinària.

El programa conté el necessari per a dues sessions:

· SOS CUIDADO INTENSIVO Bàlsam facial fluid d’efectivitat constatada. Propietats calmants immediates clínicament provades. Alt rendiment.

· SOS CUIDADO INTENSIVO Màscara de Biocel·lulosa rostre i coll: Màscara d’alt valor biotecnològic formada per una matriu de biocel·lulosa impregnada en un sèrum concentrat en principis actius les propietats dels quals són beneficiosos i canvien la condició de la pell.

Una curiositat: El teixit de biocel·lulosa, originàriament, es va desenvolupar amb finalitats mèdiques per tractar cremades i ferides profundes ja que construeix un mico ambient que reté la humitat i protegeix fent efectius els processos de regeneració i curació.

Ingredients: Skinbiome Repair, Extractes de Bayes de Pebre de Tasmania, Narcís i Regalessia, Sensipeptide, Inmuglucane, Lecitina hidrogenada.

alcohol free b-calmhypoallergenic

Sense comentaris

També li podria agradar

Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.