ARGABETA COLOR SHINE MASK 500ml  DIK

ARGABETA COLOR SHINE MASK 500ml DIK

10125DACOMA500
  • Marca: MUSTER-DIKSON

MASCARETA ARGABETA SHINE CABELL COLOR 500ml

La mascareta Shine per a cabells amb color els nodreix i condiciona. Preserva la bellesa i lluentor del cabell, en prevé l’antienvelliment i la fa més suau i amb més cos.

La mascareta Shine està formulada amb:

OLI DE GROSELLA NEGRA: El Ribes Nigrum és un fruit silvestres comú molt utilitzat en el camp fitoterapèutic gràcies als seus nombrosos principis actius que contenen les baies. És ideal per combatre la fragilitat del cabell ja que afavoreix la hidratació del cuir cabellut i nodreix a fons el fol·licle en el que es desenvolupa el cabell.

OLI DE LLAVORS DE RAÏM: És una verdadera mina de substàncies actives capaces de contrarestar l’envelliment de la pell. Molt ric en polifenols, substancies precioses que combaten l’estrès oxidatiu, és ideal per retornar la lluentor del cabell i impedir la formació de puntes obertes.

OLI D’AMETLLES DOLCES: Ingredient indispensable per tractar el cabell danyat i desfibrat, és ric en olis grassos i VITAMINES A, B1, B2, B6, D i E.

La VITAMINA A manté sa el cabell, les vitamines B1, B2 i B6 promouen el seu creixement i la Vitamina E és rica en antioxidants: en conjunt ajuden a la microcirculació del cuir cabellut el què afavoreix la salut del cabell.

Els àcids grassos penetren a fons en la fibra del cabell, l’hidraten i el nodreixen.

Aplicar després del xampú deixant-la reposar entre 5 i 10 minuts.

Vegan cosmeticPet friendly

Sense comentaris
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.