KIT TX RIDES EYES TRACTAMENT GLOBAL 398025 GDC

KIT TX RIDES EYES TRACT GLOBAL 10+10ml 390025 GDC

216017TXKITTXR
  • Marca: GERMAINE DE CAPUCCINI
  • PVP Recomanat: 65.00
 

KIT TIMEXPERT RIDES EYES TRACTAMENT GLOBAL

* REVERTEIX EL TEMPS * CONTORN D’ULLS, ARRUGUES, ULLERES I BOSSES *

El contorn d’ulls és una de les zones on apareixen primer els signes visibles de l’envelliment en forma d’arrugues, ulleres, bosses o flaccidesa. Aquesta zona és tan delicada perquè la pell és molt fina i acostuma a estar més desprotegida que la resta del rostre.

Germaine de Capuccini ha creat aquest tractament que treballa les 24 hores del dia per tal d’eliminar les arrugues i corregir els signes de fatiga. Aquest kit consta de dos gels-crema, un per aplicar durant el dia i un per aplicar durant la nit, amb diferents accions que es complementen per un resultat impecable.

textura tx rides eyes

· Gel-crema de dia és hidratant i protectora; conté ingredients actius que lluiten contra arrugues dinàmiques, neutralitzant les dermocontraccions que es produeixen durant el dia. Allisa, eleva i defensa.

· Gel-crema de nit, amb una textura nutritiva i sedosa, és una fórmula d’alliberació contínua que treballa intensament per regenerar i combatre les arrugues estàtiques. Lluita contra les ulleres blaves i marrons i contra les bosses, disminuint els signes de fatiga. Descongestiona, regenera i aclareix.

Indicat per:

Pells que presentin arrugues, bosses i/o ulleres a la zona del contorn d’ulls

Com s’aplica?

Aplicar el gel-crema de dia tant a tot el voltant dels ulls, incloent la parpella. A partir de les 20 h aplicar el gel-crema de nit incidint en la zona de les ulleres. És preferible aplicar una rutina d’exercicis inspirats en el ioga facial, tant de dia com de nit. Reforçar a la nit amb unes maniobres de drenatge limfàtic incloses a l’embalatge.

ioga facial rides eyes

 

 

 

 

Línies producte Estètica
Timexpert Rides
Segons necessitat: rostre
Bosses, ulleres, llavis
Sense comentaris
Product added to wishlist
Producte afegit a comparar.

Utilitzem cookies per oferir un millor servei a l'usuari. Per a més informació premi aquí.