PER A CADA PASSA DEL CAMÍ, FEET CALM

FEETCALM és un nou concepte per la cura integral dels peus. La primera marca espanyola en llençar una línia d’espumes per la cura total dels peus i ampolles de tractament intensiu.

Marca innovadora amb una gamma molt completa de productes professionals i tractaments per casa que permeten compatibilitzar el mateix estil de vida amb la cura i bellesa dels peus, ajudant a manternir-los sans i forts a cada passa del camí.

Solucions ràpides i efectives per a cada necessitat:

· pell seca

· talons clivellats

· calls i dureses

· excés de suor i mala olor

· cames cansades

La Tecnologia Mousse&Go ofereix una absorció immediata i hidrata a l’instant.

Ràpids, fàcils d’aplicar i dermatològicament testats per les pells més sensibles.

Els seus ingredients principals, amb altes concentracions, són:

– Oli d’ametlles

– Mentol

– Àcid Hialurònic

– Alantoïna

– Mantega de Karité

– Urea

– Oli d’oliva i d’alvocat

Descobreix tots els productes de la Feet Calm aquí.

DESCOBREIX EL MILLOR COMBO PER FISIOTERAPEUTES

El fisioterapeuta s’ajuda d’algunes eines que potencien la seva teràpia manual, l’ajuden a arribar al més profund dels teixits i així recuperar-los millor i més ràpid.

T’imagines una tecnologia que produeixi una regeneració cel·lular amb un potent efecte antiinflamatori?

I un equip que produeixi una activació vascular i alliberament miofascial? Una eina que millori i redueixi les restriccions que causen el dolor i problemes de mobilitat i postura?

Amb més de 35 anys d’experiència INDIBA ens presenta la combinació perfecta: un equip de Radiofreqüència 448kHz i l’equip de pressió negativa més innovador del mercat.

CT 448kHz

· Redueix el dolor

· Redueix la inflamació

· Millora la mobilització

· Permet una reparació més ràpida del teixit

MÉS

AeroFlow:

· Incrementa el rang i la qualitat del moviment

· Millorar les restriccions miofascials

· Reducció de la tensió muscular

· Millora del drenatge

· Tractaments en queloides

Des de llavors ja hem entregat el primer equip a Postural Andorra. Enhorabona!

Demana’ns més informació o reserva hora per una demo.

TIMEXPERT SUN: PROTECCIÓ SOLAR ANTIEDAT

TIMEXPERT SUN és una completa gamma de filtres fotoprotectors amb l’eficàcia provada dels tractaments antiedat de Germaine de Capuccini.

Noves fórmules que garanteixen una màxima protecció, una major cura de la teva pell i protegeixen el planeta.

Una exposició prolongada al sol i sense protecció provoca danys irreparables en la pell: arrugues, elastosi solar, to irregular i apagat, hiperpigmentacions i deshidratació, entre d’altres.

Una protecció òptima ha de complir els requisits següents:

Filtres solars físics i/o químics, capaços d’absorbir, difractar i reflectir els rajos UVB i UVA.

Filtres biològics que contrarestin l’efecte nociu induït per la radiació solar sobre les cèl·lules, al mateix temps que restauren la capacitat de regeneració de la pell.

Kit Timexpert Sun, Crema fluïda SPF30 o 50 + Icy Pleasure, after sun facial

Les fórmules facials TIMEXPERT SUN tenen una triple acció gràcies a l’Extracte Concentrat d’Arrel de Gingebre 100% natural que protegeix i estimula les cèl·lules mare de la pell, augmentant la seva pròpia capacitat de defensa i reparació.

ANTIOXIDANT · ANTIPOL·LUCIÓ · CALMANT

També inclouen l’exclusiva associació prebiòtica-probiòtica de Germaine de Capuccini:

Skinbiome Repair: una combinació sinergia de probiòtics i prebiòtics que:

· Reforcen la regeneració i disminueixen els signes de l’edat.

· Milloren la hidratació i fermesa de la pell.

· Restableixen l’ecosistema que protegeix i enforteix el sistema immune de la pell.

Descobreix tota la línia solar de Germaine de Capuccini aquí.

VIBRA AMB ELS COLORS D’IGORA VIBRANCE

Retocs ràpids que realcen la bellesa, que escurcen els serveis al saló, l’oportunitat de colors temporals amb fórmules de colors suaus per un color radiant i una brillantor duradora.

IGORA VIBRANCE és el demipermanent avanguardista i hidratant de Schwarzkopf Professional amb una fórmula que es pot transformar en gel o crema.

Proporciona un 100% més de brillantor instantani, una protecció del cabell increïble i ofereix tota la gamma de serveis demipermanents.

· Més comoditat: La nova fórmula permet una barreja més fàcil i una aplicació més eficient. Amb una proporció de barreja fàcil 1:1.

· Més opcions: Gamma ampliada a 68 tons que cobreixen tots els mons de color.

· Sistema d’aplicació DUAL SYSTEM, que combinat amb Igora Royal, s’aconsegueix un color perfecte i uniforme des del recreixement fins a les puntes.

A més, permet:

To sobre to.

Matisació pastel, aconsegueix diversitat de rossos.

Matisació moda, tons excitants i radiants.

– Brillantor pura.

Correcció del color, manté els mitjos i puntes uniformes.

Refrescar el color.

Descobreix els tons disponibles aquí.

CND PRO SKINCARE, UN SPA INSPIRAT EN LA CURA DE LA PEL

CND presenta una novetat molt esperada: una gamma de SPA Professional, vegana, desenvolulpada per dermatòlegs i professionals de les ungles.

Aquesta línia de SPA està formulada amb Complex Prebiòtic. Els prebiòtics son un aliment pels bacteris bons del nostre cos que ajuden a reforçar les defenses naturals de la pell i a mantenir la barrera de la pell en un estat òptim.

També contenen ingredients d’origen natural com l’Oli d’Alvocat i la Mantega de Karité per nodrir de manera intensiva la pell La seva aplicació amanyagarà la pell dels mans i dels peus deixant-la més suau, jove i saludable.

La gamma està composta per productes específics pels peus: sals minerals per un bany suavitzant, un estovador de callositats i talons ressecs, un exfoliant, un tractament intensiu i una loció ultra hidratant.

Pel que fa als productes per les mans disposa d’un exfoliant sense aigua, un activador exfoliant per dissoldre els cristalls exfoliants i la loció de massatge ultra hidratant intensiu sense efecte oliós.

Tots els envasos utilitzats són ecofriendly, respectuosos amb el medi ambient.

PROBLEMES CIRCULATORIS?

Més d’un 20% de la població adulta pateix mala circulació sanguínia a les cames. Quins son els efectes d’aquest problema sobre la nostra salut?

Estancament de toxines i substàncies de desfet al cos.

· Varius.

· Cel·lulitis.

· Edemes i cames cansades.

· Linfedema.

Un dels tractaments estrella per contrarestar aquests problemes és la pressoteràpia professional que es realitza mitjançant un equip que estimula el sistema limfàtic i el retorn venós a través de pressions, millorant així tant l’edema com les venes varicoses.

Tant per prevenir l’aparició d’aquests problemes circulatoris com per tractar-los un cop els símptomes apareixen, la pressoteràpia serà un gran aliat.

Però no totes les pressoteràpies aconsegueixen els mateixos resultats! La qualitat de la compressió ve donada per la quantitat de cel·les, els cicles d’inflat, les pressions utilitzades i la zona que abarca.

A Comercial Renoir treballem amb les millors marques del mercat, tant pel sector estètic com pel mèdic.

· Impress Lite d’ INDIBA.

· EVO 22 de MASSADA.

· Nova Incorporació: BALLANCER i LYMPHA PRESS, equips amb més de 40 anys d’experiència en pressoteràpies.

Demana’ns més informació!

8 JULIOL: DIA MUNDIAL DE L’AL·LÈRGIA

COMUNICAT DE GERMAINE DE CAPUCCINI EN MOTIU DEL DIA MUNDIAL DE L’AL·LÈRGIA:

Día Mundial de la Alergia

El 8 de julio se celebra el Día Mundial de la Alergia, con el objetivo de concienciar a la población de la importancia de educar para la prevención de las enfermedades causadas por las alergias, así como de la búsqueda de tratamientos efectivos que mejoren la calidad de vida de las personas que las padecen.

Según palabras de la Dra. Patricia Ricarte, Directora de Asesoría Técnica de Germaine de Capuccini:

“La aparición de fenómenos alérgicos en cosmética está ligada a varios factores como son, la biodisponibilidad del producto cosmético ya que si no penetra no puede desencadenar una reacción. La capacidad de defensa cutánea, una piel protegida es una piel con un umbral de tolerancia alto, es una piel más resistente y menos vulnerable. Pero sobre todo, los procesos alérgicos van ligados a la susceptibilidad individual del sujeto ante una sustancia que para la población general es inocua y que para él es un alérgeno, es decir una sustancia capaz de desencadenar una reacción alérgica. En este último caso interviene varios factores como puede ser cierta predisposición genética, los denominados sujetos atópicos en los que inclusive los productos denominados hipoalergénicos pueden desencadenar una reacción de este tipo o por ejemplo las variaciones extremas de temperatura, sujetos con la tez clara, durante la gestación……

Por último es importante matizar que, aunque desde un punto de vista de diseño de producto se empleen todos los mecanismos para indicar que un producto es idóneo para pieles sensibles, como son test de  hipoalergenicidad, test en pieles sensibles bajo control dermatológico, 0% perfume, siliconas, alcohol… no podemos garantizar que si un sujeto presenta alergia a alguno de sus componentes se desencadene una reacción.”

B-Calm

DERMOCOSMÉTICA EXPERTA PARA LAS PIELES SENSIBLES

Tras años de investigación y ensayos, Germaine de Capuccini lanzó B-Calm, Dermocosmética Experta para las Pieles Sensibles.

Abordando así el cuidado de las pieles reactivas desde un prisma innovador: La protección y reparación del ecosistema cutáneo. Mantener su equilibrio es la clave para mejorar día a día el bienestar y resistencia de la piel.

Los productos han sido formulados a partir de un compuesto simbiótico exclusivo:

Skinbiome Repair, diseñado para reequilibrar la microbiota cutánea. Una asociación prebiótica-probiótica coopera con el fin de reforzar la barrera protectora de las pieles más vulnerables, primer paso imprescindible para aumentar su umbral de tolerancia.

Cada tratamiento ha sido estrictamente formulado con los ingredientes esenciales para convertirse en perfecto aliado de la piel sensible, garantizando resultados máximos sin comprometer la inocuidad.

Empieza a sentir la comodidad de estar en tu propia piel.
Eficacia demostrada en pieles sensibles/intolerantes bajo control dermatológico.
Productos hipoalergénicos. 

La línea B-Calm consta de un Tratamiento Profesional en cabina y 4 productos fundamentales de uso en casa para este tipo de pieles.

Tratamiento en cabina

Procedimiento de Cuidado Intensivo

El tratamiento profesional para las pieles sensibles/sensibilizadas/intolerantes.

El centro de estética muchas veces se enfrenta a pieles que manifiestan los incómodos síntomas de una situación de crisis: enrojecimiento, picor, ardor, descamación…

El procedimiento de Cuidado Intensivo logra calmar la piel en tan solo una sesión.

Su máscara, de alto valor biotecnológico, está formada por una matriz de biocelulosa impregnada en un suero concentrado en principios activos cuyas propiedades cambian la condición de la piel.

Este tratamiento alivia, reconforta de inmediato, reduce la irritación y calma el enrojecimiento. Ideal para pieles sensibles/intolerantes en busca de hidratación, confort y una mejora visible de los signos de sensibilidad.

100% piel más calmada, sensación de alivio*.

*Test autoevaluación unisesión bajo supervisión médica realizado en 20 voluntarios.

Productos para casa

Crema Hidratante Fundamental

Dos texturas, rica y ligera, adaptadas a cada tipo de piel.

Estimula los sistemas naturales de defensa y reduce la susceptibilidad  a la irritación. Hidrata, calma y reconforta incluso las pieles más reactivas. La textura de la piel mejora significativamente*. Las sensaciones de tirantez e incomodidad desaparecen y regresa la serenidad necesaria para afrontar el estrés diario.

Crema Hidratante Correctora

Hidratante anti-eritema y anti-irritaciones. Disminuye el número, tamaño e intensidad de las incómodas rojeces, tanto si estas son transitorias como persistentes. Calma, suaviza y descongestiona, devolviendo a la piel el alivio y el confort.

Sus pigmentos verdes correctores neutralizan hábilmente las rojeces.

SOS Cuidado Intensivo. Bálsamo facial.

Alivia de inmediato y ayuda a afrontar reacciones adversas. Una pequeña dosis, aplicada de manera global o local, descongestiona y reconforta. En sólo unos días, el bálsamo regula los mecanismos implicados en el enrojecimiento y la irritación. La piel recupera uniformidad, suavidad y tranquilidad.

Gel de Agua Micelar

Un gel formulado a base de micelas que elimina eficazmente el maquillaje, la suciedad y la grasa de rostro, ojos y labios. Limpia en profundidad sin irritar la piel, sin necesidad de frotar ni aclarar y respetando  su pH. Alivia de inmediato sensaciones de ardor y picor. La piel queda fresca, reconfortada y elástica.

Pueden adquirir los productos de B-Calm en los mejores Centros de Estética.

COLOR ALCHEMY: ARA EL VEUS, ARA NO EL VEUS

THEUNSEEN, amb col·laboració amb Schwarzkopf Professional, han creat el mai vist, una coloració temporal que transforma els serveis de coloració en iridescència. Color Alchemy crea els efectes mai vistos abans en el cabell.

Laurent Bowker “Hi ha més bellesa en el món de la que podem veure”.

Alquimista, fundadora i directora creativa TheUnseen, un laboratori d’assessoria i innovació i un estudi de creació de productes amb talents del disseny, la ciència i la tecnologia.

Colour Alchemy converteix la imaginació en realitat. Efectes de color temporals acolorits a l’instant, sense preesbandir i sense produir danys. Crea reflexos únics que responen a la temperatura i a la llum amb espectres tonals que apareixen i desapareixen.

· Reflexos hologràfics, sensibles a la temperatura i la llum.

· 5 tons brillants en bases fosques.

· Ràpida i fàcil aplicació.

· Dura un rentat.

Tecnologia refractiva mitjançant substàncies orgàniques encapsulades que s’adhereixen a la superfície capil·lar com microprismes per crear reflexos dimensionals i hologràfics en interacció amb la llum.

Els efectes activadors de llum son el sol, passar de l’ombra al sol i el Flash del mòbil.

Efecte termo cromàtic, amb cristall que canvien la seva estructura activant-se amb la temperatura en un espectre predefinit.

Els canvis de temperatura també l’activen, com l’assecador, bufar sobre el cabell, el vent en circulació, passar a una sala amb aire condicionat o a l’inrevés.

LA SALUT DE LES UNGES AL PUNT DE MIRA

Aquest mes d’abril s’ha celebrat el Dia Mundial de la Salut. Quan pensem en salut ens preguntem per l’estat del nostre cos però, pensem en les nostres ungles?

Les mans, com la cara, son la nostra carta de presentació. Estàs disposada a jugar-te la salut de les teves ungles?

Sabem que no. Per això, a Renoir treballem amb CND, una marca que amb cada un dels seus productes vetlla per la bona salut de les ungles. Esmaltar les ungles amb semipermanent no és un risc si es fa amb el producte adequat.

Per què Shellac és la millor opció?

  • És el que millor cuida l’ungla natural.
  • S’aplica i es retira sense llimar la placa de l’ungla.
  • El més ràpid en aplicar i retirar.
  • El més segur, milions de dones el gaudeixen sense reaccions al·lèrgiques.
  • Sense ingredients qüestionats.
  • Més seguretat per a tu i per als professionals.
  • Una gamma de + de 120 esmalts a escollir.
  • Fins a 3 setmanes de color i brillantor.
  • Líder mundial indiscutible des de fa més de 12 anys.
  • La marca més desitjada pels professionals, el món de la moda, actrius i celebritats.

VÍDEO!

Mira com n’és de fàcil l’aplicació i retirada de CND Shellac, amb els diferents top coats i sense l’ús de cap llima.

Informa’t sobre com aconseguir aquest cartell per al teu saló.

CRYOPUSH, RECUPERACIÓ A L’ABAST DE LA MÀ

Cryopush és un sistema integrat de compressió i fred indicat per a pacients o esportistes que vulguin accelerar o millorar el seu procés de recuperació després de l’esforç físic com d’una lesió.

El sistema de compressió i fred de Cryopush aporta majors beneficis terapèutics, ja que aquesta combinació estimula el procés natural de recuperació del cos.

· Amb la Crioteràpia (fred) es refreda el teixit de la zona lesionada i es redueix l’edema, els espasmes musculars, la inflor i el dolor gràcies a les seves propietats analgèsiques i antiinflamatòries.

· Amb la Compressió es proporciona una pressió uniforme a la zona a tractar reduint mecànicament la quantitat d’espai disponible perquè s’acumuli la inflamació, augmentant així el flux limfàtic i disminuint la inflor.

Les peces que envolten anatòmicament l’extremitat del cos i la compressió permet amollar la funda als contorns del cos aconseguint una major superfície de contacte i millorant el refredament de la zona afectada subministrant el fred de forma més eficaç i duradora.

Disposa d’una interfaç simple amb 9 programes pleestablerts amb configuració de temps i compressió.

L’equip va acompanyat d’una bossa pel seu transport.