COM CUIDAR LES TEVES UNGLES A LA TARDOR?

Les ungles es poden debilitar, perdre lluentor o flexibilitat a qualsevol època de l’any, però sol ser més freqüent durant la tardor i l’hivern.

Mantenir les ungles i les mans en perfectes condicions durant els mesos més freds és un repte però no impossible. Què podem fer?

El rei indiscutible per cuidar les nostres ungles és el SOLAR OIL de CND. Amb els seus ingredients, l’Oli de Jojoba, l’Oli d’Ametlles i la Vitamina E, condiciona i enforteix les ungles i hidrata les cutícules. Les ungles llueixen amb un aspecte sa i lluent.

SOLAR OIL està especialment dissenyat per penetrar a les capes més profundes de l’ungla, fins i tot si estan esmaltades amb Shellac o Vinylux. Ajuda al fet que les ungles no es deshidratin amb l’esmalt i que aquest llueixi com acabat de fer durant més temps.

Perfecte per cuidar les nostres ungles durant tot l’any!

Si per altra banda heu decidit descansar dels esmalts per recuperar les ungles trencadisses, RESCUE Rxx de CND és el nostre millor aliat. Amb el poder de la queratina natural, les teves ungles estaran més fortes, amb menys estries, fissures, delaminació i taques.

Recupera la salut i la força de les teves ungles combinant RESCUE Rxx i SOLAR OIL, potenciarem els seus beneficis!

Escull el format que millor et va: en ampolleta i pinzell o amb llapis, ideal per dur a la bossa i aplicar-lo en qualsevol moment.

Una idea! Tingue’ls a mà quan miris la TV o bé posa’ls a la tauleta de nit i aplica-te’ls abans d’anar a dormir. Així no se t’oblidarà mai!

PEGATS S.O.S. GRANS… BE REAL!

Els pegats SOS Grans d’Iroha Nature són la solució contra els grans.

Són pegats d’hidrocol·loides que tracten els grans de manera progressiva formulats per una acció completa contra el gra en totes les seves fases:

· Seureguladora

· Antibacteriana

· Antiinflamatòria

· Calmant

· Cicatritzant

· Hidratant

Es tracta d’un pegat suau, mate, flexible i adhesiu que s’adapta a la pell permetent que es mantingui adherit durant hores. La seva base hidrocol·loide ajuda a absorbir el seu i ofereix una barrera física que protegeix el gra.

La seva fórmula completa conté:

Àcid salicílic: acció antibacteriana, seu reguladora, exfoliant i antiinflamatòria.

Arbre del te, amb beneficis antisèptics i antimicrobians: controla i redueix el gra amb acció calmant.

Centella Asiàtica, ajuda a cicatritzar, calmar i regenerar la pell.

Fórmula neta. Lliures de Silicones, Sulfats durs, Ftalats, Micropartícules, Derivats del petroli, Filtres solars químics, etc.

A més a més, a Iroha Nature sempre han estat Cruelty Free i ara ja compta amb la certificació PETA que ho acredita:

PELL MADURA, TOT EL QUE NECESSITES SABER PER CUIDAR-LA

Som el que hem viscut, les nostres experiències, el que hem compartit. A mesura que passen els anys, sumem vivències que es reflecteixen en cada arruga, cada línia d’expressió. Els anys arriben sols, però nosaltres podem determinar com afecten la nostra pell.

Amb els anys, el metabolisme de les cèl·lules cada cop és més lent, i en la pell, disminueix la quantitat i l’activitat dels fibroblasts així com la síntesi de col·lagen.

Com identifiquem una pell madura?

· Pell més seca i fina.

· Deshidratació.

· Falta de lluminositat.

· Flaccidesa, falta de tonicitat i fermesa.

· Arrugues profundes.

· Color pàl·lid o groguenc.

· Porus oberts.

· Hiperpigmentació i taques de l’edat.

També passen factura… els canvis hormonals, l’exposició a factors mediambientals (sol, fred, aire), cansament, falta de son, estrès, sedentarisme i toxines com el tabac i l’alcohol.

Com prevenir l’envelliment de la pell?

El millor és començar a cuidar-se des de jove: anar al centre d’estètica de manera habitual i protegir-se del sol, portar una vida saludable i una alimentació equilibrada.

Mimar la pell amb un tractament antiedat global per mantenir el rostre sa, flexible i amb vida, que preservi la bellesa. Per això és important:

· Proporcionar confort i hidratació a la pell seca i tirant.

· Protegir i reforçar la pell davant de les agressions del medi ambient.

· Estimular el conjunt de processos de regeneració de la pell per recuperar fermesa.

· Aportar lluminositat així com corregir i disminuir les taques.

· Suavitzar les arrugues existents.


(24 febrero 2022). Pieles maduras: características y cuidados. Germaine de Capuccini Colombia. Blog. https://germaine-de-capuccini.co/pieles-maduras-caracteristicas-y-cuidados-2/

COM TRACTAR LA CAIGUDA DEL CABELL AL SETEMBRE?

Sabies que la caiguda del cabell es produeix principalment el mes de setembre a causa d’un fenomen estacional? Aquesta caiguda coincideix cada any amb l’inici de la tardor, durant els mesos de setembre, octubre i novembre. I per què?

Es creu que la causa és la combinació de temperatures de tardor més baixes, l’exposició perllongada al sol durant l’estiu i l’estrès de la tornada a la feina. Altres possibles causes poden ser el canvi de dieta durant les vacances i les cremades solars del cuir cabellut.

La caiguda estacional del cabell és comuna a tots els mamífers, humans inclosos, encara que no es limita a la tardor.

Estudis d’investigació recents demostren que el nostre cabell té un ritme de creixement i caiguda, i que hi ha moments de l’any que aquest ritme es produeix de manera més freqüent.

Per tant, no és un motiu de preocupació, ja que es tracta del cicle natural del cabell; cal mantenir la calma i tenir present que es tracta d’una caiguda temporal. A mitjans d’hivern o principis de la primavera, el cabell tornarà a la normalitat.

Com tractar aquest tipus de caiguda estacional?

El més important és tenir un diagnòstic adequat. Si bé la caiguda estacional o “efluvi telògen” és la més freqüent, poden existir molts altres motius. En cas de dubte, consultar amb el dermatòleg.

Com podem prevenir la caiguda estacional del cabell?

· Mantenir una dieta sana i equilibrada durant les vacances.

· Evitar cremades solars o una exposició solar prolongada.

· Evitar l’estrès de tornar al treball.

· Utilitzar nutricèutics específics com Olístic.

www.comercialrenoir.com/508-nutracutica-natural


Podlipnik, Dr. Sebastian (13 sept 2022). Cómo tratar la caída de pelo en septiembre. Olistic Science Blog. https://www.olisticscience.com/blogs/historias-de-cabello/como-tratar-la-caida-de-pelo-en-septiembre

UN ALIAT PER L’ÈXIT D’UNA CIRURGIA PLÀSTICA I RECONSTRUCTIVA

Quan un pacient se sotmet a un procés quirúrgic, la resposta dels teixits a la intervenció i/o ferida traumàtica és en forma d’inflamació, edema, hematoma i dolor.

Amb la tecnologia dels equips mèdics IDC la Radiofreqüència Monopolar Capacitiva Resistiva (RFMCR) a 448 kHz és una tècnica no invasiva, eficaç i segura que estimula la reparació de teixits, accelera la recuperació de la cirurgia i redueix el dolor i la inflamació.

PREOPERATORI:

· Ajuda a iniciar i activar mecanismes de reparació abans de la incisió.

· Escurça el temps de reparació i regeneració tissular després de la cirurgia.

· Millora la textura i elasticitat tissular facilitant la intervenció.

· Redueix la incidència d’edema o hematoma així com la severitat.

POSTOPERATORI:

· Accelera els mecanismes de reparació i regeneració tissular, disminuint els marcadors inflamatoris sense aturar la remodelació del teixit.

· Millora la qualitat del teixit cicatricial disminuint el risc de cicatrius hipertròfiques i queloides.

· Facilita la reabsorció d’edemes o hematomes derivats de la intervenció.

· Redueix la percepció del dolor i millora la qualitat de vida del pacient.

DESCOBREIX AQUÍ COM ACTUA LA TECNOLOGIA DELS EQUIPS INDIBA DEEP CARE COM UN ALIAT PERFECTE EN ELS PROCESSOS QUIRÚRGICS. DEMANA’NS MÉS INFORMACIÓ!

ESPECIAL HOME: 7 TIPS PER UNA PELL PERFECTA

Avui dia pocs homes viuen al marge de la bellesa.

Les arrugues i la falta d’hidratació són els problemes que més els preocupa, però saben com cuidar-se?

Aquí donem 10 tips perquè llueixin una pell neta i saludable.

1. Netejar la pell és bàsic i és recomanable dos cops al dia, una al matí i l’altra al vespre. Aigua freda per mantenir la fermesa i tancar porus, un sabó amb pH no alcalí i acabar amb un tònic.

2. Molta hidratació, des de l’interior com des de l’exterior. Aplicar una crema hidratant dos cops al dia, la més densa al vespre, i beure més de 2 litres d’aigua.

3. Per la barba, utilitzar un cop al dia amb un xampú suau pH neutre. Pels que s’afaiten, aplicar després la crema hidratant o desinfectant.

4. Utilitzar protecció solar durant tot l’any, sense oblidar els llavis protegint-los amb vaselina.

5. Exfoliar la pell un dia a la setmana per eliminar les cèl·lules mortes i, un cop al mes, anar al centre d’estètica per una neteja professional.

6. Portar una alimentació rica en antioxidants per neutralitzar l’efecte oxidatiu que els radicals lliures generen en les cèl·lules. Evitar tòxics socials com el tabac, ja que destrueixen el col·lagen i acceleren l’envelliment..

7. Tractament a cabina Vitamina C Facial, un il·luminador més potent amb resultats immediats de pell més tersa i densa. Lluirà una cara més hidratada, confortable i amb els signes de cansament i línies d’expressió atenuats.

Clica damunt de cada imatge per tenir més informació del producte.

PERFECT BLOND: L’ALLISAT VEGÀ ESPECIAL ROSSES

Després de l’èxit de la línia d’allisat vegà BIOHAIR Vegan-K, ara CQT Profesional presenta una variant especial per al cabell ros, Perfect Blond Respect Colors, amb el mateix poder d’allisar del

Vegan-K però també de matisar i hidratar el cabell.

CQT Perfect Blond és una línia d’allisat vegà d’última generació capaç de corregir tons càlids indesitjables en el procés d’allisat i de mantenir el color. Els resultats d’allisat son increïbles, reconstrueix l’estructura capil·lar, aporta brillantor i durabilitat.

Un dels seus components més importants és l’orquídia violeta que neutralitza els tons càlids indesitjats en totes les altures.

Els grans actius que permeten l’allisat son:

· Tanins + 4 Bio-àcids fruitals + Enzims Q10 + l’efecte tèrmic que la planxa.

Els altres actius que reestructuren el cabell son:

· 6 olis essencials: Jojoba, Rosa Mosqueta, Argania, Coco, Àrbre del te – Alvocat

· Cèl·lules mare.

Quins son els seus beneficis?

Un cabell llis, nodrit, hidratat i amb un aspecte natural i saludable.

Biohair Perfect Blond disposa de xampú i mascareta de manteniment pel client perquè mantingui el color i l’allisat durant més temps.

Descobreix tota la gamma disponible en el nostre web www.comercialrenoir.com

PER A CADA PASSA DEL CAMÍ, FEET CALM

FEETCALM és un nou concepte per la cura integral dels peus. La primera marca espanyola en llençar una línia d’espumes per la cura total dels peus i ampolles de tractament intensiu.

Marca innovadora amb una gamma molt completa de productes professionals i tractaments per casa que permeten compatibilitzar el mateix estil de vida amb la cura i bellesa dels peus, ajudant a manternir-los sans i forts a cada passa del camí.

Solucions ràpides i efectives per a cada necessitat:

· pell seca

· talons clivellats

· calls i dureses

· excés de suor i mala olor

· cames cansades

La Tecnologia Mousse&Go ofereix una absorció immediata i hidrata a l’instant.

Ràpids, fàcils d’aplicar i dermatològicament testats per les pells més sensibles.

Els seus ingredients principals, amb altes concentracions, són:

– Oli d’ametlles

– Mentol

– Àcid Hialurònic

– Alantoïna

– Mantega de Karité

– Urea

– Oli d’oliva i d’alvocat

Descobreix tots els productes de la Feet Calm aquí.

DESCOBREIX EL MILLOR COMBO PER FISIOTERAPEUTES

El fisioterapeuta s’ajuda d’algunes eines que potencien la seva teràpia manual, l’ajuden a arribar al més profund dels teixits i així recuperar-los millor i més ràpid.

T’imagines una tecnologia que produeixi una regeneració cel·lular amb un potent efecte antiinflamatori?

I un equip que produeixi una activació vascular i alliberament miofascial? Una eina que millori i redueixi les restriccions que causen el dolor i problemes de mobilitat i postura?

Amb més de 35 anys d’experiència INDIBA ens presenta la combinació perfecta: un equip de Radiofreqüència 448kHz i l’equip de pressió negativa més innovador del mercat.

CT 448kHz

· Redueix el dolor

· Redueix la inflamació

· Millora la mobilització

· Permet una reparació més ràpida del teixit

MÉS

AeroFlow:

· Incrementa el rang i la qualitat del moviment

· Millorar les restriccions miofascials

· Reducció de la tensió muscular

· Millora del drenatge

· Tractaments en queloides

Des de llavors ja hem entregat el primer equip a Postural Andorra. Enhorabona!

Demana’ns més informació o reserva hora per una demo.

TIMEXPERT SUN: PROTECCIÓ SOLAR ANTIEDAT

TIMEXPERT SUN és una completa gamma de filtres fotoprotectors amb l’eficàcia provada dels tractaments antiedat de Germaine de Capuccini.

Noves fórmules que garanteixen una màxima protecció, una major cura de la teva pell i protegeixen el planeta.

Una exposició prolongada al sol i sense protecció provoca danys irreparables en la pell: arrugues, elastosi solar, to irregular i apagat, hiperpigmentacions i deshidratació, entre d’altres.

Una protecció òptima ha de complir els requisits següents:

Filtres solars físics i/o químics, capaços d’absorbir, difractar i reflectir els rajos UVB i UVA.

Filtres biològics que contrarestin l’efecte nociu induït per la radiació solar sobre les cèl·lules, al mateix temps que restauren la capacitat de regeneració de la pell.

Kit Timexpert Sun, Crema fluïda SPF30 o 50 + Icy Pleasure, after sun facial

Les fórmules facials TIMEXPERT SUN tenen una triple acció gràcies a l’Extracte Concentrat d’Arrel de Gingebre 100% natural que protegeix i estimula les cèl·lules mare de la pell, augmentant la seva pròpia capacitat de defensa i reparació.

ANTIOXIDANT · ANTIPOL·LUCIÓ · CALMANT

També inclouen l’exclusiva associació prebiòtica-probiòtica de Germaine de Capuccini:

Skinbiome Repair: una combinació sinergia de probiòtics i prebiòtics que:

· Reforcen la regeneració i disminueixen els signes de l’edat.

· Milloren la hidratació i fermesa de la pell.

· Restableixen l’ecosistema que protegeix i enforteix el sistema immune de la pell.

Descobreix tota la línia solar de Germaine de Capuccini aquí.