NOVA MÀSCARA LED-XPERT SKIN LIGHT THERAPY

L’ENERGIA DE LA LLUM DIRECTA A LA TEVA PELL

És la vanguardista Teràpia Fotobiològica de Regeneració Tissular que aporta una nova dimensió als tractaments professionals. Una tècnica basada en l’estimulació dels processos naturals que tenen la propia pell per REGENERAR-SE, REPARAR-SE i OPTIMITZAR-SE.

Aquesta màscara LED de darrera generació, amplia àrea d’acció (cara i escot) i d’alt rendiment, millora els problemes cutanis més comuns de forma segura, ràpida i amb resultats des de la 1º sessió.

Una tecnologia basada en l’exclusiu sistema de Díodes d’Alta Densitat (HDD), a una elevada potència, puresa i acció sobre la pell, assegura la màxima eficàcia en el tractament.

L’avantage del LED-XPERT davant d’altres màscares leds del mercat és que utilitza la teràpia Fotobiològica, no la Fotodinàmia que destrueix els teixits per a que aquests es regenerin de forma natural; Led-Xpert incideix directament en el punt a tractar.

Un altre avantatge és que consta de dues parts, una que cobreix el rostre i una altra pel coll i l’escot, podent treballar ambdues parts de forma independent, amb dos tractaments diferents.

4 Colors 4 Solucions

Cada longitud d’ona estimula els mecanismes de regeneració de la pell per a que reaccioni d’una manera determinada. Amb una sessió s’aconsegueix un efecte flash i amb vàries sessions, l’efecte és més visible i durador:

VERMELL – ANTIEDAT

La llum roja té un efecte regenerant. Estimula les processos naturals del rejoveniment de la pell: producció de col·lagen i elastina, millora de les línies i arrugues i elasticitat de la pell. La membrana cel·lular es carrega d’energia i millora el flux sanguini i, per tant, l’oxigenació dels teixits. Arrugues atenuades 96% – Més fermesa 96% – Més lluminositat 100%

La llum roja està present en qualsevol dels altres colors aportant sempre aquest efecte regenerant a la pell.

VIOLETA – IMPERFECCIONS

Llum blava: frena el desenvolupament de les bactèries responsables de l’acné ja que les destrueix evitant que s’estengui i sense destruir cap teixit. Pell més llisa i mate.

TARONJA – PELLS SENSIBLES

Llum groga: redueix l’enrogiment i augment l’umbral de la tolerància. Pell calmada, descongestionada i amb un efecte drenant.

VERDA – HIPERPIGMENTACIONS / TAQUES

Llum verda: disminueix les taques i evita la seva aparició, aclareix i iguala el to. Il·lumina. Les taques s’aclaren 100% – Major uniformitat 100%

BENEFICIS:

· És un tractament comú efecte flash immediat i a llarg termini

· LED-XPERT ofereix una cascada de beneficis per la pell: arrugues i línies d’expressió, flaccidesa, dany solar, hiperpigmentació, melasma, acné, regulació del sèu, marques i cicatrius, enrogiments, inflamació, falta d’oxigen, uniformitat i falta de lluminositat.

TECNOLOGIA LED ÚNICA EN EL MERCAT

· És un tractament ràpid i eficaç, no invasiu i indolor.

· Màxim rendiment. Actua directament en les cèl·lules cutànies amb + de 2.400 diodes d’elevada potència.

· Major poder d’actuació. Donada a la seva proximitat i tipus de material (flexible, efecte “segona pell”), realitza una acció més directa sobre la pell. La llum roja d’efecte rejovenidor participa en tots els programes, sumant valor a la teràpia escollida.

· És el complement perfecte per qualsevol dels programes de cabina de Germaine de Capuccini amb l’avantatge que en potencia els resultats ja que permet que el producte indiceixi més directament a la pell.

MASTER CLASS by PELSYNERA: Tècnica i tall

Schwarzkopf Professional, amb la col·laboració de Comercial Renoir, porta en exclusiva a Andorra el famós perruquer Carlos Sanchez, guardonat com al millor perruquer espanyol en els Premis Fígaro 2010 i guanyador del Premi Fígaro 2018 a la millor desfilada, entre d’altres.

Qualsevol procés de moda es basa en uns fonaments tècnics sòlids i consolidats, indispensables per poder-ho fer realitat. Treballa una tècnica basada en l’escola anglesa on el rigor i el mètode son claus per al seu desenvolupament.

Aquesta Master Class, 100% pràctica, et permetrà consolidar coneixements tècnics de tall i sortir amb la confiança de realitzar qualsevol look que se’t presenti. Es realitzarà una demo de 3 talls i pràctica de 2 talls amb cap de pràctiques.

Ets professional de la perruqueria a Andorra? No deixis passar aquesta oportunitat per aprendre de la mà dels millors. Apunta’t a l’agenda:

18 NOVEMBRE 2019 · Horari: 10:00h – 14:0h

NOMÉS 30 PLACES DISPONIBLES!

Reserva la teva plaça mitjançant el web: www.comercialrenoir.com; per telèfon al 73 81 81 o bé per whatsapp al 62 81 81

PERFECT STEAM I ELEGANCE D’ULTRON: LES PLANXES DEL FUTUR

Les planxes del cabell son petits aparells que s’han tornat indispensables en el saló de perruqueria i ja és un element molt habitual a les cases.

Cada cop s’utilitza més però cal prendre precaucions per no cremar i deshidratar el cabell. Això fa que triar una bona planxa no sigui fàcil.

Què cal tenir en compte?

· El material de les plaques: poden ser de ceràmica o de titani. Les de ceràmica transmeten de forma homogènia la calor i eviten l’encrespament. Les de titani reparteixen millor la calor i son més resistents; estan pensades per cabells més difícils de dominar. Aquestes poden tenir també un recobriment d’altres materials com Keratina, perles, diamants u altres minerals.

· El tamany de les plaques depenent de si es vol fer servir només per allisar el cabell, allisar i ondular o bé per a totes tres. Com més petita la placa més versàtil és.

· La temperatura i la seva regulació de manera que la puguem adaptar a cada tipus de cabell.

· Temps d’escalfament, una bona planxa no hauria de trigar més de 30 segons a escalfar-se

· L’aïllament tèrmic per evitar sobreescalfaments de l’aparell.

ULTRON ha llançat al mercat dues planxes que suposen un salt a nivell tecnològic i d’usabilitat pel què fa a planxes professionals, son les planxes del futur, que aconsegueixen efectes increïbles tenint cura del cabell gràcies a la seva alta tecnologia avançada:

PLANXA DE VAPOR PERFECT STEAM

Planxa de vapor d’ús professional. Més de 23.000 unitats venudes en un any!

Planxa de vapor d’ús professional amb dipòsit d’aigua incorporat, es caracteritza per la seva exclusiva funció de vapor que hidrata el cabell durant el pentinat. Això evita que el cabell s’assequi amb la calor de les plaques.

Les seves plaques son de titani flotant amb 5 ajustaments de temperatura (entre 150ºC i 230ºC) que la permeten adequar a les especifitats de qualsevol tipus de cabell.

Incorpora una pinta fina desmontable entre les plaques i les sortides del vapor de manera que el cabell s’allisa durant el pentinat i es garantitza la distribució uniforme sobre les plaques aportant al cabell una caiguda molt més natural que després d’un allisat clàssic.

El resultat? Un cabell perfectament pentinat, llis i lluent.

Planxa de vapor Perfect Steam d’Ultron

PLANXA ELEGANCE

Planxa ergonòmica amb tecnologia de ceràmica amb “seda”

La gran particularitat d’aqueta planxa és que disposa de planxes flotants de ceràmica amb recobriment de turmalina d’última generació amb tecnologia de planxa de seda.

Quins avantatges té? Manté la hidratació més temps en el cabell impedint que aquest es ressequi. El cabell hi llisca sense esforç, amb suavitat i rapidesa deixant-ho més lluent i sedós. És perfecta per allisar, crear ones o aconseguir l’estil que es desitja.

Gràcies a la funció iònica s’aconsegueix una lluentor definitiva així com protegir el color i la hidratació fins i tot dels cabells més fins. No perjudica el cabell. No encrespa el cabell. Apta per a qualsevol tipus de cabell.

La forma arquejada de la planxa professional Ultron ELEGANCE fa que sigui fàcil d’utilitzar i s’adapti a tots els moviments de la mà.

S’escalfa en 30 segons i disposa de 4 ajustaments de temperatura: 80ºC / 180ºC / 210ºC / 230ºC

No és adhesiva i, per tant, és molt fàcil de netejar.

S’apaga automàticament després de 60 minuts.

Planxa ELEGANCE d’Ultron

BROW INTENSIFIER, LLUEIX UNES CELLES D’IMPACTE

Aconseguir unes celles perfectes en un instant ja és possible amb el nou Brow Intensifier, amb un sol producte i en un sol pas pots emmarcar i donar força a la teva mirada. El Brow Intensifier es va presentar el passat dilluns a l’Hotel Husa Cèntric junt amb el nou Acrygel també de la firma Thuya, i va tenir una acollida entre les professionals d’Andorra que el van poder probar.

L’aplicació del Brow Intensifier és senzilla i el resultat sorprenent

Com actua el Brow Intensifier?

Un dels principals principis actius del Brow Intensifier és la Cúrcuma Longa que té la propietat de reactivar el creixement del pèl aportant més volum i densitat. A més a més, el Brow Intensifier aporta color, enforteix el pèl de les celles reduint-ne la caiguda i estimulant-ne l’activitat fol·licular.

La seva fórmula amb fibres reomple els buits de les celles deixant-les uniformes i marcant la seva forma. Gràcies al seu raspall de màscara la seva aplicació és més fàcil, precisa i sense taques.

El Brow Intensifier està disponible en dos colors en tons marrons:

 • Dark: un marró fosc i intens per celles de tons més foscos. Aporta més força i personalitat a la mirada.
 • Medium: un color marró mig subtil. Perfecte per celles més clares, para reomplir i donar densitat.
BROW INTENSIFIER, emplena i enforteix les celles amb un efecte d’impacte

NOU BC FIBRE CLINIX de SCHWARZKOPF

BC Fibre Clinix, el més avançat en cosmètica capil·lar arriba a les perruqueries d’Andorra

20180601_Still_22_285

Es tracta de l’última tecnologia al servei del cabell i el seu manteniment i bellesa. BC Fibre Clinix de Schwarzkopf Professional compta amb les noves tecnologies Triple Bonding i C21, amb els serveis súperpersonalitzats i eines que canvien les regles del joc en qüestió de cura del cabell, amb resultats instantanis i excepcionals.

A principis d’aquest any, la marca de cura de Schwarzkopf Professional, va rellançar tota la gamma Bonacure reformulada amb ingredients inspirats en la cura de la pell i la innovadora tecnologia miscellar, amb productes tant pel saló com per casa.

La tecnología C21 y la Triple Bonding de BC Fibre Clinix, junt amb una nova gamma de Potenciadors súperpersonaltizables, permeten als perruquers crear serveis fets a mida segons les necessitats dels clients. El producte, a més a més, inclou la tecnologia reparadora més potent fins ara de Schwarzkopf Professional per aconseguir una reparació total del cabell. El seu objectiu és tractar els danys provocats per productes químics o mecànics que puguin afectar l’estructura tant interna com externa del cabell. Així, a través d’un tractament únic, els perruquers poder netejar, tractar i potenciar fàcilment el cabell dels seus clients per retornar-li la seva salut natural.

Els productes que composen la línia BC Fibre Clinix són:

BC_ALEXANDRA_PINK_LOOSE_BW_006_HR
Alexandra Pereira @lovelypepa
 • Xampú Tribond: prepara l’estructura del cabell per a un tractament BC Fibre Clinix personalitzat;
 • Tractament Tribond amb opció especial cabell gruixut o especial cabell fi. El tractament connecta els ponts interns del cabell per millorar la seva força i resistència mentre que segella l’estructura externa;
 • Potenciadors que es barrejen amb el tractament i n’hi ha de diferents tipus: reparador, hidratant amb hialurònic, potenciador del color amb pH 4,5, volum amb col·lagen i antiencrespat amb queratina.

 

DERMATECH PEN: Perquè no sempre es tenen 20 anys

 

“LA RESPOSTA EFICAÇ, MÍNIMAMENT INVASIVA, PER ESTIMULAR EL REJOVENIMENT DE LA PELL DE FORMA NATURAL”

Portada-post-Dermatech-Pen-ok-790x462

Germaine de Capuccini treu al mercat el Dermatech Pen, un dispositiu automàtic de micropunció que a través d’un mòdul de 36 microagulles impulsades elèctricament, provoca una agressió controlada en la pell per induir i regenerar el col·làgen, a la vegada que estimula una millor absorció de principis actius.

Com actúa? 

Aquesta tècnica es basa en la capacitat de la pell d’autoregenerar-se de forma natural quan ha quedat danyada. Les micropuncions provoquen una reacció inflamatòria que activen la lliberació de factors de creixement i estimulen la producció d’elastina, col·làgen I, III i IV i glucosaminoglicans que ocasionen una millora en la qualitat i textura de la pell.

Beneficis:

 • Antiedat global
 • Fermesa i densitat
 • Regeneració cutània
 • Difuminació d’arrugues
 • Revitalització, aspecte més saludable
 • Homogeneitat del to
 • Millora de la textura de la pell, minimitza el tamany del porus
 • Millora l’aspecte de les estríes recents

Avantatges:

 • Tècnica segura, ràpida i eficaç
 • Sense gaire bé molèsties ni periode de recuperació
 • Personalització del tractament segons el tipus de pell i necessitat
 • Dispositiu automàtic, pràctic i senzill que facilita un treball precís i homogeni
 • L’acció d’estampat provoca una lesió controlada i mínima irritabilitat
 • Control automàtic de profunditat d’aplicació i velocitat
 • Puntes d’un sol ús i totalment estèrils
 • Ideal per completar amb altres tractaments cosmètics o amb DTI System i incrementar resultats

La profunditat de Dermatech Pen pot ser ajustada des de 0.25 fins a 2.5mm. Per a tractaments d’ús estètic s’utilitzen les mides de 0.25mm fins a 1.5mm.

La profunditat de l’agulla s’ajusta durant el curs del procediment per tal d’arribar a totes les àrees de tractament i maniobrar fàcilment entorn els contorns facials i zones delicades. En tractaments facials no se sobrepassa la profunditat de la punta de 0.5mm.

Mantenir la naturalitat és el gran avantatge dels tractaments facials no quirúrgics com Dermatech Pen.

Proba’l al teu centre d’estètica acreditat!

70101 dermatech pen (1)

 

CURIOSITATS SOBRE ELS POLLS… I COM ESCAPAR-NE!

img_jfita_20160428-161949_imagenes_lv_otras_fuentes_jf_coletero_27042016-kRTH-U40143523701234F-992x558@LaVanguardia-WebAmb la rentrée escolar comencen a proliferar de nou els temuts polls que s’arrapen als cabells dels nens i, sobretot de les nenes, passant ràpidament d’un cap a l’altre.

Avui t’expliquem 5 curiositats sobre els polls i com combatre’ls:

1. Les orelles i les nuques els tornen bojos! I acostumen a posar els ous darrere les orelles, on les mares produeixen una mena de cola enganxosa perquè no caiguin.

2. Els encanten els caps de nens/nenes entre 3 i 10 anys. A partir d’aquesta edat augmenta la producció de sèu en els cabells i no els agrada gens.

3. Els polls han permès als científics descubrir que els éssers humans vam començar a portar roba fa 170.000 anys. Científics de la Universitat d’Illinois han determinat que els dinosaures també els van patir!

4. Els selfis amb el mòbil han fet augmentar el contagi entre els adolescents els darrers anys, segons els dematòlegs.

5. El cabell net els encanta. És més, els prefereixen, i si pot ser llis millor que arrissat. Rentar el cap amb insistència no evita que els nens es contagiin.

(Info extreta de la revista Muy Interesante, n. 13)

Així doncs, no hi ha com la prevenció i, en cas de tenir-ne, combatre’ls quant abans de forma eficaç.

Per a la prevenció dels polls us recomanem les CINTES I GOMES pels cabells BELKOS que contenen permetrina, són inolores i són resistents als rentats.

Les podeu trobar disponibles en varis colors.

 

La firma de cosmètica natural MON DECONATUR disposa d’una línia de productes d’arbre de tè que poden ajudar a prevenir-los i a combatre’ls.

mon

Si els polls ja s’han instal·lat al cap del vostre nen o nena, des de MON DECONATUR ens expliquen com eliminar-los en tres passos molt senzills amb l’ajuda de l’Essència d’arbre de te:

280750OLIESSENC

No deixeu passar més temps, combatre aquests molestos insectes és així de fàcil!

ALLISAT ORGÀNIC… I EN UN PAS!

2018-07-24_1453

ONE STEP Alisado Orgánico és el nou sistema d’allisat de CQT Professional que redueix el temps de treball a un sol pas, fent més rendible i còmode el treball d’allisat.

Són molts els avantatges i característiques que diferencien els productes ONE STEP de la resta del mercat amb el mateix fi, entre ells, que són productes formulats amb algues marines i la majoria dels ingredients d’origen orgànic, sense formolsense parabens i amb la tecnologia PHYTOTHERAPY de Coquette. A més a més, millora la fibra capil·lar a nivell intern i extern i és apte per a tot tipus de cabells (rossos, arrissats, ondulats, llisos).

EL RESULTAT? un allisat excepcional, amb una lluentor i sedositat dels cabells sorprenents.

straight_cqt

Els productes indispensables que ho fan possible són:

 • STRAIGHT EXPRESS: Actua a nivell més profund de l’estructura capil·lar, modificant i reordenant les unions proteiques. Formulat amb els darrers avenços tecnològics: algues marines, Taninos, Enzims Q10, Àcid Hialurònic, etc. És ràpid, econòmic, rendible i durador.
 • EQUALIZER RECONSTRUCTOR: Actua a nivell intern i extern generant noves unions proteiques que reforcen el cabell. Equilibra, restaura i reconstrueix la fibra danyada per processos tècnics i altres causes. Formulat amb: algues marines, Taninos, Enzims Q10, Àcid Hialurònic i col·lagen marí.

I els productes opcionals per a una cura i manteniment dels cabells:

 • PREVIOUS SHAMPOO: Prepara els cabells per als tractaments, el seu ús optimitza els resultats. Formulat amb lavanda, mentol i aminoàcids. No alcalí.
 • SHAMPO ANTI-AGE i MASK ANTI-AGE: Amb efecte anti-envelliment i propietats regeneradores i antioxidants. Reequilibren el PH i la fibra capil·lar. El seu ús continuat garanteix un cabell hidratat i enfortit. Formulat amb algues marines, Enzims Q10, Àcid Hialurònic i col·lagen marí.
 • ESSENTIAL POTION – Nutrició intensa: Sèrum en crema que nodreix, restaura i hidrata els cabells. Controla el crespat i puntes obertes. Sense aclarit. Formulat amb algues marines, Enzims Q10, Àcid Hialurònic i col·lagen marí.

PRESENTACIÓ OFICIAL DE “ONE STEP” A ANDORRA

Si ets professional del sector de la perruqueria et convidem a la presentació oficial a Andorra de ONE STEP Alisado Orgánico que tindrà lloc el dia 15 d’Octubre.

Reserva ja la teva plaça!

Per e-mail a comunicacio@comercialrenoir.com

Per telèfon al 738 181

Per whatsapp al 608 181.

NO T’HO PERDIS!!!

Diapositiva1

CND SHELLAC LUXE, LA REVOLUCIÓ DELS ESMALTS SEMIPERMANENTS

CND_Luxe

CND SHELLAC LUXE s’ha llançat al mercat nord-americà i arrassa en els salons de manicura, com era d’esperar… i ja té data d’arribada a Espanya: el dia 1 d’octubre!

A Comercial Renoir ens volem avançar a aquesta data i presentar-vos aquest nou tipus d’esmalt que sens dubte revolucionarà el vostre saló!

CND SHELLAC LUXE és l’esmalt del futur, és 10 vegades més ràpid que els esmalts semipermanets normals reduint el temps de servei a només 15 minuts! A més a més, té una duració de 14 dies i s’elimina amb només 60 segons.

Vols saber més???

Si ets professional de l’estètica i perruqueria, reserva’t aquesta data:

17 SETEMBRE a les 10.00 matí

a Comercial Renoir (La Massana)

PRESENTACIÓ EXCLUSIVA A ANDORRA!!

A més a més, el mateix dia per la tarda es durà a terme una completa FORMACIÓ de SHELLAC on podràs descobrir els avantatages de la manicura Shellac, la teoria de la tècnica i trucs per a una semipermanent perfecta.

Contacta’ns per reservar la teva plaça!

T’HI ESPEREM!

 

CITYPROOF, MILLOR TRACTAMENT CABINA 2018 PER VOGUE BELLEZA

Cityproof, cosmética antipolución

Aquest any, Germaine de Capuccini està de celebració: un dels seus tractaments de cabina, CITYPROOF, cosmètica anti-pol·lució, ha rebut el premi Vogue Bellesa del 2018.

CITYPROOF és un programa intensiu Oxigenant Anti-pol·lució, l’arma perfecta per lluitar contra l’esgotament urbà de la pell. És un tractament multisensorial, d’espectacular efecte rejovenidor, que aconsegueix des de la primera sessió, una pell enfortida capaç de resistir l’intens ritme de la ciutat.

OXIGENA I DETOXIFICA

REGENERA

DEFENSA I ENFORTEIX

La teràpia de nova generació s’aplica mitjançant un extens massatge inspirat en la simbiosi de dues tècniques, una teràpia mil·lenària oriental i en reflexologia facial.

Com a novetat, el tractament de cabina inclou dues mascaretes d’alta tecnologia, PURE 02 RECHARGE, una innovadora mascareta oxigenant basada en el conegut bubble mask que arriba des de Corea; i HIGH-PERFORMANCE CITY MASK, una mascareta inspirada en la tendència sheet mask i de tecnologia “doble matriu”, composada per dues capes.

cityproof tractament cabina

CITYPROOF crea un poderós blindatge cutani que neutralitza l’estrés provocat per tres grans grups de contaminants: atmosfèric, Raigs UV i domèstic, que ataquen les cèl·lules cutànies.

En un sola sessió, s’aconsegueix una cura de xoc oxigenant anti-pol·lució. En quatre sessions, s’intensifiquen els efectes i es mantenen en el temps.

Recomenat en pells ofegades i bloquejades per la pol·lució; estrés facial, pell esgotada pel frenètic ritme de vida; pells que es manifesten amb falta de vitalitat i apagades; pells de fumadores.

Resultats: Pell més oxigenada, amb més vitalitat i lluminositat; pell detoxificada, trets descongestionats, aspecte menys estressat.

 

I per continuar el tractament a casa…línia de cosmètics anti-pol·lució Excel Therapy O2

1st Essence, activador de defenses

Secret Mist, bruma essencial de bellesa

Contorn d’Ulls de Joventut Essencial

Emulsió Continuous Defense

Crema Continuous Defense

Soft Scrub i Silky Scrub

Loció tonificant confort & joventut

Llet netejadora confort & joventut

Ultra-corrector voluminitzador llavis i contorn

Mascareta intensiva de joventut essencial